Antigravity fitnes je obširna vadbena tehnika za izboljšanje zdravja in fizične gibčnosti posameznika, ki hkrati poskrbi tudi za zabavo in ustvarjanje lepote. Edinstvena kombinacija vaj v zaporedjih sprosti hrbtenico, poravna telo od glave do pet ter raztegne in okrepi mišice.

Glavni in edini vadbeni pripomoček je  Antigravity hammock (antigravicijska vreča) – strukturirana tkanina, pripeta na dveh točkah nad glavo, ki deluje kot gugalnica oz. mehek trapez, in vas podpira, ko se učite preprostih visečih tehnik, ki vodijo do zahtevnejših poz. Material Hammocka je iz 100% čiste svile in se ne more primerjati z ostalimi sintetičnimi ali platnenimi.  Tako lahko trdimo, da so vse podobne vadbe samo izpeljanka, AntiGravity pa je prvi in originalni koncept. Zato spoštujmo večletne raziskave, da je vadba zares potrjeno varna in dodelana do potankosti.

AntiGravity® Fitness prinaša številne koristi. Najbolj posebne in vznemirljive koristi so značilne za brezkompresijske inverzije, ki jih dosegamo s pomočjo Harrisonove AntiGravity® viseče vreče. Seznam je neskončen, neprestano dodajamo nove koristi. Preprosto nemogoče je zajeti vse, zato tu naštevamo le