PRAVILA IN HIŠNI RED
 
 
  • Veljavnost karte je od dneva prve vadbe – datum poteka je na kartici. Z isto karto lahko obiščete različne vadbe – predhodna najava. Ni potrebno biti vpisan v določene skupine, lahko se sproti prijavljate glede na razpoložljivost mest in glede na vaš osebni urnik obveznosti.
  • Karte so DELNO prenosljive. To pomeni, da lahko na vašo karto pride lahko (1x) tudi kdo drug, ki še ni obiskal naših vadb! Obvezna je predhodna najava na mail.
  • Vsak udeleženec vadbe podpiše izjavo o vadbi na lastno odgovornost
Za vadbe se je OBVEZNO preobuti – prinesemo čisto obutev s seboj – PROSIM VEDNO PREVERITE on se tako izognemo neprijetnim situacijam! V nasprotnem primeru, se vadbe ne morete udeležiti oz. vadite bosi (razen Spinning®-a) – Za Spinning® potrebujete še brisačo, zaželen merilec srčnega utripa, bidon za vodo ali izotonične napitke. Neprimerne so gazirane pijače, sadni sokovi (cedevita..) in alkohol . Obutev za Spinning® so kolesarski čevlji (SPD) ali obutev s tršim podplatom. – Za pilates potrebujete lahka in udobna oblačila, nogavičke (po možnosti z bremzami), večjo brisačo za na blazino in vodo. Za ostale vadbe: večjo brisačo za na blazino in čisto obutev, ki jo prinesete s seboj.
  • POMEMBNO: V primeru odsotnosti je potrebno vadbo odjaviti najkasneje 5 ur pred vašo uro (za jutranje vadbe je potrebna odjava do 22.30 prejšnjega dne), za kasnejše odjave ali neodjave se vam bo žal obisk upošteval kot da ste na vadbi bili! Odjave javite OBVEZNO na mail, FB, Wiber ali What’s up. SMS na telefon ali klic ne bo upoštevan ! Če ste vadbo pravočasno odjavili, lahko obisk nadomeščate kadarkoli in se udeležite katerekoli vadbe (ob predhodni najavi) v času veljavnosti karte (neizkoriščeni obiski se vam prištejejo na naslednji mesec, pogoj je nakup nove, datumsko zaporedne karte v karte v enaki ali višji vrednosti, vendar največ 50% starih obiskov). Datumsko se karta ne podaljšuje, ampak se obiske nadoknadi, kar pomeni takrat ura vadbe več v 1 tednu !
Odjave so potrebne prav zaradi tega, da boste v primerih odsotnosti lahko nadomeščali. V primeru medsebojnih zamenjav, ni potrebno obveščanje. TRETJA NEODJAVA POMENI DA MESTA NIMATE VEČ REZERVIRANEGA, ČETUDI IMATE ŠE VELJAVNO KARTO in so potrebne sprotne najave.
  • Karto je potrebno podaljšati na dan poteka in tako je vaše mesto zagotovljeno. Če karta ni vplačana, mesto ni rezervirano!
  • Seveda nujno je potrebna dobra volja, pozitivno energijo dobite pa pri nas